Naptár ♥

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Read

Karczag Viki Tata,1992.július 5. Zene:3OH!3,Mika,Prodigy,Leighton Meester,Lady Gaga,Doors.Miley Cyrus Könyv: Jeffrey Lindsay - Dexter, Nicolas Sparks - Az utolsó dal Film: Sasszem,Disturbia, Másnaposok,Watchmen Sorozat: Odaát,Vámpírnaplók,Dexter,Spangli,Greek,Glee Iskola: Tb, Bárdos 11.d www.myspace.com/wikkih

Képek ♥

Videók ♥

Igazán jó hétvége volt

2009.10.05. 19:20

szerző: vikkiyke

Sziasztok. Azt kell,hogy mondjam jó hétvége volt. Pénteken suli után hazajöttem,majd neki álltam takarítani,készülgetni. 7felé lementem Ká elé a végre, azután hazajöttünk és elkészültünk a péntek esti partira. :D Alapoztunk egy kis úzóval. Fél10kor lementünk végre, ahol találkoztunk a többiekkel. Mindenkit összeszedtünk, utána elmentünk az éjjelnappaliba piát venni. Kemény 300 forintot beleadtunk. Volt egy csomó alkoholos italunk. Mikor megfelelőnek láttuk az időt, bementünk Pletycába. Jó buli volt:D Bazdmeg mennyi vicces dolog történt. Kissé röhejes dolgok. Na ez végülis nem az én dolgom. Igaz Petra? :D Majd fél5kor hazamentünk Kával.
Reggel felkeltünk, vagyis nem is reggel hanem délután. Lekisértem Kát,majd hazajöttem. Ebédeltem,pihentem. Eszembe jutott, uramisten ma este After. Nem volt nagy kedvem, de gondoltam elmegyek,biztos jó lesz. Zsófival mentem volna, de sajnos nemtudott eljönni. Este 8kor átmentem Tatabányára,Kittihez. Végen találkoztunk a néppel,utána elmentünk Dózsakertbe. Vettünk egy-két dolgot a boltban,azután felmentünk Kittihez. Szabi meg Bálint ott volt,éppen a "zenével foglalkoztam". :) Kittivel sütöttünk muffint és finom lett. ÉLetemben először csináltam.:D Najó nem. Szabival bemegyünk a nagyszobába, erre a hülye gyerek becsukja az ajtót. Elkezdi: "na Wikci most kettesben vagyunk" :D (csupa irónia) 2perc mulva jön a Kitti és közli velünk gratulációját, ugyanis az ajtót nem lehet kinyitni. Mindenki elkezdte rángatni az ajtót,de hiába. 15 perc várakozás után kinyitotta az ajtót a szomszéd. Életem legrosszabb negyed órás bezártsága volt. 10 óra felé megjöttek az Oroszlányiak is. Uramisten a Misi bazdmeg:| mekkora állat. :'D bazdmeg. Hogy lehet egy embernek ekkora szövege?:D Kihugyozik a teraszról,ledobja a virágot cseréppel együtt, azzal az indokkal, mert Kitti anyuja nem gondozta elég rendesen és elszáradt. :D Bazdmeg. Benyomja a pornót max hangerőn,majd csönget a szomszéd. xD Megmondta, ha még egyszer meghallja a hangzavart kihívja a rendőrséget. :D Eltört az egyik pohár, kiégették a konyhaszkrényt, szóval történt egy-két vicces dolog. Komoly volt. Mindenki elment haza,utána Kittivel lefeküdtünk aludni. Segítettem neki kitakarítani,mert ami ott volt, tejóóóóég. Hazamentem 12 felé,kajáltam és megnéztem a Star Wars 4-6. részét. Jóvolt,bár már láttam vagy 200szor.
Tök jó volt 12 órát aludni. Ugyanis ma nem mentem suliba,mert 11kor fogorvoshoz kellett mennem. Aztán eltelt ez a nap is. Holnap suli,juppí-.-". Hétvégén Pest és igen:)...

csakőcsakőcsakőkell.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://justalittlesuperstar.blog.hu/api/trackback/id/tr751429776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása