Naptár ♥

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Read

Karczag Viki Tata,1992.július 5. Zene:3OH!3,Mika,Prodigy,Leighton Meester,Lady Gaga,Doors.Miley Cyrus Könyv: Jeffrey Lindsay - Dexter, Nicolas Sparks - Az utolsó dal Film: Sasszem,Disturbia, Másnaposok,Watchmen Sorozat: Odaát,Vámpírnaplók,Dexter,Spangli,Greek,Glee Iskola: Tb, Bárdos 11.d www.myspace.com/wikkih

Képek ♥

Videók ♥

Jó hétvége volt

2009.10.18. 22:00

szerző: vikkiyke












Ahogy az előző, ez is nagyszerű hétvége volt. Annyi dolog történt, hogy most is csak pislogok. Boldog vagyok:)

A héten a sulinban, Bárdos hét volt. A tavalyiról lemaradtam, de a mostanin ittvoltam. 4 osztály,4 kampány és csak 1 győztes. Mindegyik műsor tök jó volt, habár a 13.c kampányát nagyon unalmasnak találtam. A Manciék nagyműsora, áhh az nagyon kész volt. Így rájuk szavaztam, de a D-nek szurkoltam és az A nyert. :D Nem baj. :)
Este átmentünk Zsófihoz készülődni az esti partira. Zsófi, Angéla ők pletykába mentek, mi Petrával inkább Ibizát választottuk. Fél10es vonattal elmentünk Tatabányára, Clauval meg Ágival. A vasúton összefutottunk Ákossal,Feccnivel. Éppen Fábriról jöttek. Mindannyian ittak, kivéve minket Petrával. Nem volt hozzá hangulatom,meg kedvem se. Később elmentünk Ibizába. Basszus :D áhh. A Petra Patrik páros egész este egymás szájában voltak. Istenem :D az emberek mért jönnek el bulizni, hogyha az egész éjszakát végigsmároljál?! (mintha otthon nem lehetne) Ezt a mai napig nem tudtam felfogni. Uramisten:D baaaah.baaah. Jó inkább ezt haggyuk.:D
Fél4 felé hazavitt minket a Sylar,vagyis nem is haza hanem inkább Pletykához vitt minket. Bementünk,mert nem tudtunk hazamenni,mert nem volt kulcsunk. Zsófiékkal találkoztunk és megbeszéltük, hogy indulunk, de valahogyan mégsem indultunk el...:D Jóformán 1 óra mulva értünk haza, de nem egyedül. :D A többi nem publikus, de valakinek jó éjszakája volt.
Reggel Zsófi otthagyott minket,mert elkellett mennie suliba. Mi addig döglöttünk és az egész éjszaka alatt 3 órát aludtunk. (Y) Megbeszéltük, hogy csajos nap lesz, erre az Angi meg a Petra se szó se beszéd leléptek. Később átmentünk Zsófival Tb.re, ahol összefutottunk egy csomó ismerőssel. Manci is csatlakozott hozzánk és megbeszéltük az élet nagy dolgait és a tegnapi napot. Este hazamentünk. Már éjfélkor aludtunk annyira fáradtak voltunk.
Másnap délelött hazajöttem és megtudtam a nagy hírt. Kibékültek a szüleim:) Vagyis az anyukám meg a "mostoha apám". Ez bonyolult, szóval most nem fogom az egész történetet elmesélni,majd talán egyszer. :D Úgy látom ideje lenne lefeküdni,mert holnap iskola. Jóéjt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://justalittlesuperstar.blog.hu/api/trackback/id/tr741459052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása